mozart-01

Festivalul Mozart

Festivalul Internaţional Mozart
6-13 decembrie 2013
Academia de Muzică Gh. Dima, Casa Universitarilor, Opera Națională Română

Despre
Festivalul are ca scop statutar cultivarea operei şi memoriei lui Mozart în România.

Sub patronajul: Ambasadei Austriei la Bucureşti
Este un reper în viaţa culturală clujeană, un regal de mãiestrie muzicalã oferit publicului de 23 de ani, organizat de Societatea Română Mozart (SRM), organizaţie afiliată la Fundaţia Internaţională Mozarteum de la Salzburg.
Ediţia a XXIII-a, din decembrie 2013, se bucurã de sprijin în organizare din partea unor prieteni mai vechi şi mai noi ai Festivalului: Consiliul Judeţean Cluj, Filarmonica „Transilvania”, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, Opera Naţională Română Cluj-Napoca, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca. Începând din 2010, festivalul este promovat și co-produs de Qual Media Group.
Deja o tradiţie în peisajul nostru cultural, Festivalul are o anvergurã internaţională, datã de participarea unor artişti de prim rang din Europa, SUA, Japonia, China, dublatã de o dimensiune educativă, în cadrul lui organizându-se concursuri de interpretare, de muzicologie şi compoziţie, simpozioane şi conferinţe, cursuri pentru studenţii Academiei de Muzică şi concerte pentru copii. La aceste activităţi participă personalităţi marcante ale vieţii muzicale din ţară şi străinătate.

Contact
0264 547122 / Site
Qual Media

Afisul din 2012:

mozart

Tu ce parere ai despre acest festival?
0   66  

Lasa un comentariu

Sustinem:

cluj napoca 2021